Sefovi, ormari za oružje, kutije za ključeve…

Sefovi i ormari za oružje. Velika ponuda! Hotelski i uredski sefovi, kao i protupožarni ormari te ormarići za ključeve. Većinu sefova držimo na lageru, ali su i za nestandardne artikle rokovi isporuka iznimno kratki, od 15 – 20 radnih dana po primitku narudžbe.U mogućnosti smo vam pružiti i instalaciju svakog kupljenog sefa ili ormara, s time što cijena ovisi o svakom projektu posebno.

Male sigurnosne kutije sa mehaničkom šifrom, predviđene za odlaganje rezervnih ključeva..

Hotelski sefovi su sefovi najniže sigurnosne klase, koji se koriste prije svega kod pohranjivanja manjih vrijednosti u hotelima ili apartmanima.
Većina hotelskih sefova se otvara uz pomoć šifre ili koda, ali imaju i dodatnu mehaničku bravu kojom se sef otvara u slučaju hitnosti.

Uredski sefovi su sefovi srednje sigurnosne klase, a većina njih ima i odlična protupožarna svojstva.
U prodaji imamo samostojeće i ugradbene uredske sefove, koje možemo otvarati putem elektronske tipkovnice ili sefovskog ključa.
Sigurnosni sefovi su sefovi najviše razine sigurnosti, a uz to imaju i odlična protupožarna svojstva.
Predviđeni su za korištenje u bankama, zlatarnicama, mjenjačnicima, ili u slićnim ustanovama gdje se traži visoka razina sigurnosti.
Protupožarni sefovi su sefovi koji osim što imaju i visoke sigurnosne standarde, također imaju i protupožarne certifikate.
Otvaramo ih pomoću elektronske tipkovnice, ili pomoću ključa.

U prodajnom programu imamo GunBox kutiju za držanje pištolja, te par tipova ormara za oružje.

Sef koji se može montirati u vozilo, radi čuvanja dokumenata i dragocjenosti.