PROIZVODI

Od 1992. godine zastupamo različite proizvođače sirovih ključeva te strojeva za izradu ključeva i repromaterijala. Na lageru imamo preko 4.000 profila različitih sirovih ključeva te desetke mašina za njihovo narezivanje.

Generalni smo zastupnici najveće svjetske tvornice sirovih ključeva – JMA Alejandro Altuna.

U našoj ponudi možete pronaći najveći izbor poštanskih sandučića u RH, kako za stambene zgrade ( unutarnji i vanjski ormarići ) tako i za privatne kuće te urede.
Uz prodaju, vršimo i stručnu ugradnju na području i u okolici grada Zagreba.

Za stambenu zgradu imamo u ponudi veliki izbor oglasnih ploča, stalaka za reklame,…, raznih boja i dimenzija. Uz prodaju nudimo i stručnu ugradnju.

U ponudi imamo portafonske i videoportafonske sustave marki URMET i V TEK. Kod standardnih portafonskih sustava najčešće se koristi poznati talijanski proizvođač URMET , koji garantira kvalitetu te rezervne dijelove , dok za videoportafonske sustave koristimo V TEK , kao najbolji omjer cijene i kvalitete.

U ponudi imamo veliku ponudu hotelskih i uredskih sefova , kao i protupožarnih ormara te ormarića za ključeve. Većinu sefova držimo na lageru , ali su i za nestandardne artikle rokovi isporuka iznimno kratki , od 15 – 20 radnih dana po primitku narudžbe.

Ukoliko želite spremiti rezervne ključeve na sigurno mjesto – imamo rješenje za Vas !

Tražite odgovarajuću bravu za Vaša vrata? Slobodno nam se obratite – mi smo PROFESIONALCI za brave!

U ponudi imamo više stotina različitih vrsta brava – za drvena, metalna, protuprovalna, PVC, ALU, protupožarna ili PANIK vrata.

Zastupamo različite strane tvornice, tj. proizvođače brava i okova na području EU.

Na našem lageru i u proizvodnji možete pronaći više-manje sve tipove cilindričnih uložaka koji se trenutno nalaze na tržištu – standardne cilindre, sigurnosne cilindre, specijalne cilindrične uloške.

Cilindrični ulošci također mogu biti različitih funkcija – standardni, sa gumbom ( kotačićem ) sa unutarnje strane, funkcijom prioriteta,…

U našoj ponudi imamo različite varijante cilindričnih uložaka za sve tipove vrata. Cilindri za vrata, osim po svojoj kvaliteti i namjeni, razlikuju se i po dužini.

U našoj ponudi imamo veliki izbor lokota standardnih i zaštićenih profila. Također, ako trebate zaključati npr. motor na čamcu, izaberite lokote napravljene od INOX-a, a ako trebate sigurnosne lokote, izaberite CISA PANZER lokote.

Osor promet u svom asortimanu nudi veliki asortiman različitih kvaka, kugli i rukohvata, različitih proizvođača i obrada.

U našoj ponudi možete naći elektromehanizme i elektrobrave za različite tipove vrata – drvena, PVC, aluminijska, protuprovalna i staklena vrata. Također, u ponudi imamo i pribor za njihovu montažu – različite prihvatne ploče, tipkala za izlaz,…

U našoj veleprodaji i maloprodaji možete naći veliki izbor raznovrsnog sitnog okova – zasuna, spojnica, šarnira, stopera za vrata i odbojnika.

Inofix je proizvođač samoljepljivih stopera, odbojnika, vješalica, brtvi za vrata, .. proizvodi koji će se jednostavno uklopiti u svaki dom.

Kontrola pristupa za stambene zgrade, urede, apartmane i hotele..

U ponudi imamo elektronske cilindre renomiranog talijanskog proizvođača ISEO. Elektronski cilindri omogućuju otvaranje vrata putem kartice, privjeska ili aplikacije pomoću mobitela. Također idealna su solucija za iznajmljivače nekretnina, pošto jednostavnom uporabom aplikacije šaljete kod najmoprimcu kojim on određeno vrijeme putem svoga mobitela i “guest” aplikacije otvara ta vrata.. više u nastavku..

Protuprovalna vrata OSOR su najučinkovitija i cjelovita zaštita Vašeg doma. Zamjena starih drvenih vrata – novim protuprovalnim vratima, prije svega pridonosi osjećaju sigurnosti kakav do sada niste doživjeli. Odlazak na godišnji odmor više nije neugodan.

Novi sustav sakupljanja komunalog otpada u Zagrebu uveo se 1. listopada 2022. godine. Kako će se otpad morati pravilno razvrstavati, smetlarnici kao takvi će morati biti pod “ključem”.

Postoji više varijanti kako biste izbjegli moguće sankcioniranje nepravilno odloženog otpada unutar Vašeg smetlarnika ili boksova za spremnike komunalnog otpada :

  1. Da se zaduži određena osoba koja će u vrijeme odvoza otpada otključati smetlarnik ili boks djelatnicima Čistoće,
  2. Da se kupi tipizirani cilindrični uložak koji će moći otključati djelatnici Čistoće svojim “Master” ključem,
  3. Da se u postojeći smetlarnik ili novi boks za spremnike ugradi brava sa dva cilindra u koju se montira jedan cilindrični uložak koji otvaraju djelatnici Čistoće, te drugi cilindrični uložak koji otvaraju stanari stambene zgrade.