Lokoti i sajle za bicikle

Postoje lokoti koji datiraju 500.godina prije nove ere , a koristili su se u vrijeme Rimskog carstva kao zaštita prtljage tijekom dužih putovanja.

Standardni lokot se sastoji od tijela lokota, luka lokota te mehanizma lokota kojeg pokreče ključ.

Standardni oblik lokota je lučni lokot , koji može biti u izvedbi mesinga ili inoxa , a ukoliko želite sigurnosnu varijantu – predložili bi poprečne PANZER lokote.

Ključevi mogu biti običnog ili zaštićenog profila , a same lokote možemo isporučiti sa različitim ključevima ili u kombinaciji da jedan ključ otvara veći broj lokota.

Specijalne izvedbe lokota otvaramo putem šifre ( brojčanika ) , ili putem magneta ( onemogućuje se ubacivanje stranog materijala u lokot ).

U ponudi imamo standardne mesingane lokote različitih veličina i izvedbi.Mogu biti sa različitim ključevima ili složeni na isti ključ.

U ponudi imamo INOX lokote različitih veličina i izvedbi.Mogu biti sa različitim ključevima ili složeni na isti ključ.

U ponudi imamo sigurnosne i panzer lokote različitih proizvođaća. Ukoliko želite kvalitetan lokot – imamo rješenje za Vas !

Želite li zaštititi Vaš bicikl ili motor ? U ponudi imamo veliki izbor sajli, lanaca i U-lock mehanizama  za bicikle i motore, različitih namjena i stupnjeva sigurnosti.