ELEKTROPRIHVATNICI I ELEKTROBRAVE ZA VRATA

Elektroprihvatnici i elektrobrave za vrata – drvena, PVC, aluminijska, protuprovalna i staklena vrata, možete pronaći u našoj ponudi.
Također, u ponudi imamo i elektroprihvatnike renomiranih Španjolskih proizvođača Openers and Closers, te DORCAS koje osim za standardna otvaranja vrata koristimo i za kontrole pristupa.

U našoj ponudi možete naći elektromehanizme i elektroprihvatnike za sve tipove vrata – drvena, PVC, aluminijska, protuprovalna i staklena vrata.

Elektroprihvatnici mogu biti pod naponom otvoreni, ili pod naponom zatvoreni te mogu imati razne korisne dodatke – deblokadu, status kontrole otvorenosti, …

U našoj ponudi možete naći različite tipove prihvatnih ploča za elektromehanizme – za metalna, drvena, ALU ili protuprovalna vrata.

Elektromagneti su popularno rješenje za montere, zbog jednostavne montaže i  snage držanja. Standardni elektromagneti su odlično rješenje za sigurnosna vrata, gdje je potrebno da se vrata otvore u slučaju hitnosti ( požara , itd ).

Moguća je instalacija na različite tipove vrata – drvena, metalna, aluminijska, staklena,,,

U našoj ponudi možete naći različite tipove elektromotornih i elektromehaničkih brava – za metalna, drevna ili klizna vrata te različite tipove električnih bravica za ormariće.

EVA samozaključavajuće brave idealno su rješenje kod kontrole pristupa, pošto su vrata uvijek zaključana. Kod rješenja pomoću elektroprihvatnika, vrata su otključana, te sa sigurnosnog aspekta ne zadovoljavaju potrebe korisnika.

EVA brave su jednostavno rješenje toga problema..

OPERA brave kvalitetno su rješenje za ugradnju u metalna klizna vrata.

ABLOY električne brave se proizvode više od 40 godina. ABLOY motorne brave su prve svoje vrste u svijetu, te kao takve predstavljaju najbolje rješenje ukoliko trebate brave za kontrole pristupa ali gledate i na sigurnost same brave.
Za razliku od običnih elektroprihvatnika ili elektromagneta, ABLOY brave su i zaključane, te kao takve daju i dodatnu opciju sigurnosti Vašim vratima.

Uz elektroprihvatnike i elektrobrave često se u montaži služimo različitim indikatorima otvorenosti vrata ili prozora, tipkalima za izlaz, konektorima za spajanje elektrobrava,…

U ponudi imamo različite čitače kartica, privjesaka, otisaka prstiju, te različite tipove šifratora koji Vam mogu služiti u jednostavnijim izvedbama kontrole pristupa.